Κυριακή, 7 Αυγούστου

Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

0

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στη Μαλαματίνα. Να σταματήσει τώρα η εργοδοτική τρομοκρατία και οι απολύσεις! Να υπογραφεί άμεσα επιχειρησιακή ΣΣΕ με αυξήσεις που να ανταποκρίνεται στο ύψος των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι απαιτούν αυτά που στον 21ο αιώνα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα όμως το αδυσώπητο κυνήγι του καπιταλιστικού κέρδους τα καθιστά στόχους του αγώνα μας.

Την εποχή που το κόστος για τα καύσιμα, το ρεύμα, τα τρόφιμα, συνολικά το κόστος ζωής έχει γίνει δυσβάσταχτο, οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχτούμε να ζούμε σαν σκλάβοι!

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από την καλοσύνη του αφεντικού, πότε θα σκεφτεί να μας δώσει κανένα ψίχουλο παραπάνω από το μεγάλο φαγοπότι που γίνεται από τον κόπο μας! Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από επίδοξους σωτήρες, παλιούς και νέους, από κυβερνήσεις, κυβερνητικές εναλλαγές και δήθεν μεσσίες.

Ο μόνος δρόμος που μπορεί να μας βγάλει νικητές είναι αυτός του συλλογικού αγώνα, της διεκδίκησης δουλειάς με δικαιώματα, μισθούς με αξιοπρέπεια για να μπορούμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει, εμείς και τα παιδιά μας τον 21ο αιώνα.

Νίκη στους εργάτες της Μαλαματίνα!

Αλληλεγγύη στους απολυμένους!

Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.