Συνδικάτα Ν. Μαγνησίας : Διαδικτυακή συζήτηση 13 Γενάρη για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

image_pdfimage_print

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας και το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουμε διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Παλεύουμε και διεκδικούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», την Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στην πλατφόρμα ZOOM. Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, Δρ Μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Στην εκδήλωση καλούμε εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να συζητήσουμε για την κατάσταση στους χώρους δουλειάς με το ξέσπασμα της πανδημίας, τη διεκδίκηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία τη δική μας και των οικογενειών μας από τον κορονοϊό και τη λειτουργία των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας.

Η οργάνωσή μας σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, κατάστημα είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την πάλη μας μέσα από τα σωματεία.

Για το link της εκδήλωσης μπορείτε να στείλετε mail στο:

synd.metallou.magn@gmail.com

Comments are closed.