Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ : Τηλεδιάσκεψη-συζήτηση του Συλλόγου μας με τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Σιβιτανιδείου την Παρασκευή 22 Γενάρη

Παρασκευή 22 Γενάρη 2021  20.30

θα μιλήσει ο Δημήτρης Πασιαλούδης Αντιπρόεδρος του  ΔΣ  του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ζοοm 
Στοιχεία εισόδου 
 
Μeeting ID: 297 621 6969
 
Passcode:tm87q6
link:https://us05web.zoom.us/j/2976216969?pwd=dnN5ZktncmJSa2FUdzV3VHFkNWxQdz09#success

Το ΔΣ του ΣΥΣΔΙΕΚ παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τις Επιτροπές Αγώνα κάθε σχολής και όλους τους σπουδαστές σε τηλε-συσκέψεις για να συζητήσουμε συλλογικά όλα όσα αφορούν στις σπουδές μας. Μετά την επιτυχημένη Πανελλαδική Τηλεδιάσκεψη του Δεκέμβρη, όπου συμμετείχαν συνάδελφοι από όλη την χώρα, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουμε σε συσκέψεις ανά ΙΕΚ. Για να συζητήσουμε τις εξελίξεις γύρω από το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση που έρχεται να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο τους όρους σπουδών μας, για να μεταφέρουμε την εμπειρία μας από τις ειδικότητές μας, τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν στην τηλεκπαίδευση, την εξεταστική και συνολικά την κατάσταση των σχολών μας εν μέσω πανδημίας. 

Να συζητήσουμε για τους απαράδεκτους όρους της απλήρωτης πρακτικής, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκουμε μετά το ΙΕΚ, δηλαδή ανεργία ή κακοπληρωμένη δουλειά και φυσικά να οργανώσουμε την δράση μας απέναντι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουμε! 
Έχει αποδειχθεί, από την προηγούμενη καραντίνα, ότι όταν οι σπουδαστές συζητάμε συλλογικά τα προβλήματά μας, συσπειρωνόμαστε στον Σύλλογο και οργανώνουμε αγώνες και διεκδικήσεις ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ και έχουμε κατακτήσεις! Παίρνουμε τώρα την υπόθεση στα χέρια μας! 

Διεκδικούμε μέτρα από την κυβέρνηση κατά της πανδημίας για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις σχολές μας χωρίς να κινδυνεύει η υγεία μας. Δεν θα τους χαρίσουμε τις σπουδές και το μέλλον μας! 
 
   Συζητάμε μαζί, παλεύουμε μαζί, γιατί ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Comments are closed.