Σύλλογος Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας: Χαιρετισμός στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

            Ο Σύλλογος Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας χαιρετίζει την Πανελλαδική συνδιάσκεψη σωματείων του ΠΑΜΕ. Δυστυχώς αντικειμενικές δυσκολίες δεν μας επιτρέπουν να παραβρισκόμαστε σήμερα στην Αθήνα, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως οι εμπειρίες  των σωματείων εργαζομένων που θα ακουστούν, οι εισηγήσεις θα φέρουν σημαντική πείρα από την  δράση των σωματείων.       

Ο σύλλογος μας αφού συζήτησε με την διοίκηση του εργατικού κέντρου Λάρισας τις ανάγκες των εργαζομένων στην ειδική αγωγή τις ελαστικές τους σχέσεις εργασίας ,τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα ειδικά σχολεία της περιοχής μας όπως είναι οι ελλιπής κτηριακές υποδομές συμφώνησε και κατέληξε σε ένα μελλοντικό προγραμματισμό δράσεων ώστε ο αγώνας και οι διεκδικήσεις μας  να πάρουν μορφή και να έχουν συνέχεια πλάι στα υπόλοιπα σωματεία.

Η κάλυψη των σχολείων σε γενική και ειδική αγωγή με μόνιμο  εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, οι αξιοπρεπείς κτηριακές υποδομές σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής, η κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων των γονέων για τις θεραπείες ειδικής αγωγής δεν αποτελούν αιτήματα μονάχα της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά όλων των εργαζομένων αφού αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.

Ως σύλλογος δεσμευόμαστε στην αλληλέγγυα συμπόρευση μας πλάι σωματεία των εργαζομένων και δίνουμε ραντεβού στους δρόμους του αγώνα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εργασίες της συνδιάσκεψης.

Περισσότερα

Ομιλία Μανώλη Καραντούσα, προέδρου της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 16.9.23

Ομιλία Μανώλη Καραντούσα, προέδρου της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών στο Συλλαλητήριο στο...

Η συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη και το Διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ

Δυστυχώς δε μπορούμε να μην ξεκινήσουμε τη σημερινή συνέντευξη τύπου με τις νέες, τραγικές...

Ομιλία του Στ.Σταθουλόπουλου στο λαϊκό συλλαλητήριο 25-08-2023 στο Σύνταγμα

Ομιλία του Στάθη Σταθουλόπουλου προέδρου του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής και μέλος του Συλλόγου Κατοίκων...