Σύλλογος Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας: Χαιρετισμός στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

            Ο Σύλλογος Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας χαιρετίζει την Πανελλαδική συνδιάσκεψη σωματείων του ΠΑΜΕ. Δυστυχώς αντικειμενικές δυσκολίες δεν μας επιτρέπουν να παραβρισκόμαστε σήμερα στην Αθήνα, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως οι εμπειρίες  των σωματείων εργαζομένων που θα ακουστούν, οι εισηγήσεις θα φέρουν σημαντική πείρα από την  δράση των σωματείων.       

Ο σύλλογος μας αφού συζήτησε με την διοίκηση του εργατικού κέντρου Λάρισας τις ανάγκες των εργαζομένων στην ειδική αγωγή τις ελαστικές τους σχέσεις εργασίας ,τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα ειδικά σχολεία της περιοχής μας όπως είναι οι ελλιπής κτηριακές υποδομές συμφώνησε και κατέληξε σε ένα μελλοντικό προγραμματισμό δράσεων ώστε ο αγώνας και οι διεκδικήσεις μας  να πάρουν μορφή και να έχουν συνέχεια πλάι στα υπόλοιπα σωματεία.

Η κάλυψη των σχολείων σε γενική και ειδική αγωγή με μόνιμο  εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, οι αξιοπρεπείς κτηριακές υποδομές σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής, η κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων των γονέων για τις θεραπείες ειδικής αγωγής δεν αποτελούν αιτήματα μονάχα της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά όλων των εργαζομένων αφού αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.

Ως σύλλογος δεσμευόμαστε στην αλληλέγγυα συμπόρευση μας πλάι σωματεία των εργαζομένων και δίνουμε ραντεβού στους δρόμους του αγώνα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εργασίες της συνδιάσκεψης.

Περισσότερα

Τοποθέτηση Θανάση Γκώγκου, Μέλος του ΔΣ της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για τον προϋπολογισμό για το 2023

Για μία ακόμα χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) επικύρωσε ως διακοσμητικό...

Δήλωση Θανάση Γκώγκου, μέλος ΔΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για το ποινολόγιο των ανέργων

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) πέρασε κατά πλειοψηφία ένα άθλιο...

Παρέμβαση της ΔΑΣ στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣΕΕ στις 15-9-22

https://youtu.be/3L3TiVs3DkY  Πριν από την τοποθέτηση μας θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους την πρόσφατη απόφαση του...