Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων: Απόφαση συμμετοχής στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ

0

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κυκλάδων με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα συμμετέχει στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ  που θα γίνει στις 18-19 Ιούνη στο κλειστό γήπεδο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» στη Δραπετσώνα του Πειραιά.

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη συντονισμού της δράση μας με εκατοντάδες Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, συναδέλφους από όλους τους κλάδους. Το ΠΑΜΕ είναι, εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια, το ταξικό μέτωπο συνδικαλιστικών οργανώσεων που εμπνέει, δίνει κουράγιο και δύναμη, είναι παρόν όχι μόνο σε κάθε μεγάλη μάχη της εργατικής τάξης αλλά και δίπλα σε όποιον εργαζόμενο αναζητά στήριγμα απέναντι στην εργοδοσία,σε όποιον βγαίνει μπροστά για να διεκδικήσει την ικανοποίηση των αναγκών του,για αυτό η ανάγκη να δυναμώσει ακόμα περισσότερο είναι υπόθεση όλων όσων συσπειρωνόμαστε στις γραμμές του.

Τις μέρες που έμειναν μέχρι τη πανελλαδική σύσκεψη προχωράμε σε εξορμήσεις σε χώρους δουλείας γιανα έρθουμε σε επαφή με περισσότερους εργαζόμενους για να δυναμώσει η πάλη για:

  • Επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις,
  • Προστασία του λαϊκού εισοδήματος από την ακρίβεια με κατάργηση φόρων σε ενέργεια, καύσιμα και είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, διαγραφή χρεών και εξασφάλιση του βιοτικού επιπέδου,
  • Ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος με ζωντανές διαδικασίες, που θα ξεπεράσει συμβιβασμένες ηγεσίες, που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης,
  • Εργατικό κίνημα αντεπίθεσης που θέτει στο προσκήνιο την πάλη για ικανοποίηση ευρύτερων αναγκών και στέκεται αλληλέγγυο στους όπου γης κατατρεγμένους εργάτες.
Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.