Σωματείο Εργαζομένων Vodafone-360 Connect-κλθ: Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων δεν θα περάσει!

Το Σωματείο μας, καταδικάζει την προκλητική απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ, να απαγορεύσει τις συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων έως την 1η Φλεβάρη. Αυτή η ενέργεια έρχεται να προστεθεί στο κρεσέντο αυταρχισμού και καταστολής που έχουν εξαπολύσει.

Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το πρόσχημα της διασποράς του ιού στις συγκεντρώσεις. Αλήθεια σε ποιόν τα λένε αυτά; Πότε νοιάστηκαν για την υγεία του λαού, οι ίδιοι που δεν έχουν ενισχύσει το καθημαγμένο σύστημα υγείας με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κλίνες. ΜΕΘ, νοσοκομεία; Τώρα τους πήρε ο πόνος για την διασπορά, ενώ συνεχίζει ο κόσμος να στοιβάζεται σαν σαρδέλα στα ΜΜΜ και ακόμα δεν έχουν γίνει προσλήψεις και ενίσχυση με στόλο; Δήθεν ανησυχούν για την υγεία μας, ενώ οι χώροι δουλειάς είναι υγειονομικές βόμβες και  τους εργοδότες, με τις πλάτες της κυβέρνησης, το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κέρδη τους;

 Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

 Αυτό που φοβάται η κάθε κυβέρνηση στην πραγματικότητα, είναι η οργανωμένη αντίδραση που θέτει στο στόχαστρο την αντιλαϊκή πολιτική τους. Γι αυτό ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ νόμο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, σε συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό χτύπησε στα ίσα με όργιο καταστολής την συγκέντρωση του Πολυτεχνείου.

Οι εργαζόμενοι δεν θα κάτσουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς και στα καλέσματα περί «ομοψυχίας» ή «υπεύθυνης στάσης» που στο μόνο που στοχεύουν είναι να δεχόμαστε απανωτά χτυπήματα χωρίς να αντιδράμε.

Η απαγόρευση των συναθροίσεων θα γίνει κουρελόχαρτο!

Με αποφασιστικότητα, με οργάνωση στο Σωματείο μας, παλεύουμε και διεκδικούμε την προστασία της ζωής, της υγείας, των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

  

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 06/02, 12:00, ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος)

 

site: se360connect.blogspot.com

e-mail: [email protected]

Comments are closed.