Σωματεία Ν. Ηρακλείου: Kάλεσμα για σύσκεψη διοικήσεων την Τρίτη 13/12 7μμ στο ΕΚΗ

Δημοσιεύτηκε στις

 Η πετυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη και οι μεγαλειώδης απεργιακές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα, έστειλαν ηχηρό το μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα. Διατράνωσαν την απόφαση των εργαζομένων ότι δεν συμβιβάζονται με τη φτώχεια και την παγωνιά, ότι δεν πρόκειται να πεθάνουν για τα κέρδη της εργοδοσίας, ότι το λογαριασμό της ακρίβειας θα τον στείλουν σε αυτήν και στην κυβέρνηση.

Με μεγαλύτερο κουράγιο και ορμή εντείνουμε τις διεκδικήσεις μας για αυξήσεις στους μισθούς, για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για να έχουμε φθηνό ρεύμα και βασικά αγαθά. Συνεχίζουμε από την πρώτη γραμμή του αγώνα, με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο των διεκδικήσεων, από την ανάγκη για ζωή που δεν θα στενάζει με επιδόματα και voucher. Ακυρώνουμε στην πράξη τους αντεργατικούς νόμους όπως το νόμο Χατζηδάκη, σπάμε την τρομοκρατία, τα εμπόδια που βάζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και κυβερνήσεις τους.

Απορρίπτουμε τον αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει μεγαλύτερη ακρίβεια, φτώχεια, φορολογική αφαίμαξη σε βάρος του λαού, που θα κληθεί να σφίξει και άλλο το ζωνάρι για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τρελή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα και ξεσηκωμό σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνει η οργή μας δύναμη διεκδίκησης και ελπίδας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τις νέες μεγάλες κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων και των μαζικών φορέων σε σύσκεψη την Τρίτη 13/12 στο ΕΚΗ για να δοθεί συνέχεια στη αγωνιστική συνέχεια στη δράση των σωματείων.

 

  • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ»
  • ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Περισσότερα

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων- Ιδιωτ. Επιχειρήσεων Πειραιά: Να παρθεί η εκδικητική απόλυση εργαζόμενης από τη VIPA HELLAS στη Θεσσαλονίκη

Μετά την καταγγελία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αναλαμβάνουμε δράση και καταγγέλλουμε κι εμείς...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Υπάλληλων με σχέση ιδιωτικού Καρδίτσας: Κάλεσμα στις 5 Δεκέμβρη στα δικαστήρια ενάντια στις διώξεις

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες!!! «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας...

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διανομέων

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ...