Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Σωματεία και Φορείς Ηλιούπολης : Παρασκευή 15 Γενάρη στις 10.00 π.μ. κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

image_pdfimage_print

Συνάδελφοι και Συντοπίτες,

Εν μέσω πανδημίας και σε συνέχεια της μείωσης των δαπανών για την υγεία από τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 600 εκατομμύρια η κυβέρνηση αποφάσισε:

 ΑΝΤΙ να προσλάβει προσωπικό (γιατρούς-νοσηλευτές κλπ),

 ΑΝΤΙ να καλύψει τις ανάγκες σε Μ.Ε.Θ. και νοσοκομειακές κλίνες

 ΑΝΤΙ να προμηθευτεί έγκαιρα τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων,

Αποφάσισε να συνεχίσει στο δρόμο της «ατομικής ευθύνης», έχοντας  την βοήθεια και  στήριξη των μπουκωμένων από εκατομμύρια ευρώ καναλιών, παπαγάλων και των κροκοδείλιων δακρύων όλου του κυβερνητικού σιναφιού κι όχι μόνο.

Στην πόλη μας αποφασίσθηκε ότι οι συνταξιούχοι (με τις κλεμμένες συντάξεις και τα καταληστευμένα ταμεία), οι εργαζόμενοι (με τις αναστολές, την συνεργασία, την τηλεργασία , κλπ), οι αυτοαπασχολούμενοι κι όλοι αυτοί με τα μικρά μαγαζιά με 1 και 2 υπαλλήλους – που τάχουν κλειστά-, οι άνεργοι (έχει ο Θεός γι αυτούς) θάχουν πρόσβαση στο Κ.Υ. της πόλης μόνο για τεστ covid και εμβολιασμό άμα και όταν.

Συνεχίζεται  το διαχρονικό σχέδιο όλων των κυβερνήσεων για την πλήρη αποδυνάμωση του Ε.Σ.Υ.  δηλαδή για την δημόσια και δωρεάν υγεία.

Τα Σωματεία και οι μαζικοί Φορείς της πόλης  το έχουν εντοπίσει εδώ και χρόνια.

Διεκδικήσαμε και Διεκδικούμε με κινητοποιήσεις , υπομνήματα , δελτία τύπου, πανώ, ντουντούκες την λειτουργία του Κ.Υ. σαν ολοκληρωμένη Πρωτοβάθμια Μονάδα Υγείας.

Η κυβέρνηση μας στέλνει ακόμη πιο βίαια στην Ιδιωτικό Τομέα με κυριολεκτικά άδειες τσέπες,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΝΑ  ΠΑΡΕΤΕ  ΘΕΣΗ και ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Comments are closed.