Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Στηρίζουμε την 24ωρη πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία στις 16/2.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καταγγέλλει τις διώξεις και τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης προς τους αγωνιστές υγειονομικούς οι οποίοι  καθημερινά δίνουν τη μάχη για την προάσπιση της ζωής και της υγείας του λαού ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη “γύμνια” του συστήματος Υγείας και τις ευθύνες της Κυβέρνησης.

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό που εκθείασε όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση, τώρα γίνονται στόχος γιατί διεκδικούν τα αυτονόητα, γιατί τολμάνε να υψώσουν φωνή και ανάστημα ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της Κυβέρνησης για τη διαχείριση της κατάστασης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να πάρει ουσιαστικά μετρά για την αντιμετώπιση της πανδημίας κλιμακώνει τις διώξεις ενάντια στους υγειονομικούς, εντείνει την καταστολή και τον αυταρχισμό για να κουκουλώσει τις δικές της εγκληματικές ευθύνες. Άμεσα η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε μέτρα ουσιαστικής ενίσχυσης και πραγματικής θωράκισης του συστήματος υγείας με μόνιμο προσωπικό, εξοπλισμό και σύγχρονες υποδομές, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα ΜΜΜ.

Στηρίζουμε την 24ωρη πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία στις 16/2. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της ΟΕΝΓΕ που είναι και αιτήματα όλων των εργαζομένων.

 Είμαστε στο πλευρό τους.

 

Περισσότερα