Μήνυμα ΠΕΟ με την ευκαιρία της 25ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Προς Γραμματεία ΠΑΜΕ

Αγαπητοί σύντροφοι

Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ μεταφέρω προς όλα τα στελέχη και μέλη του ΠΑΜΕ τους θερμούς συντροφικούς μας χαιρετισμούς και την ταξική μας αλληλεγγύη με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυση του στις 3 Απριλίου 1999.

Η απόφαση για την ίδρυση του ΠΑΜΕ σήμερα επιβεβαιώνεται, αφού από την πρώτη στιγμή μπήκε μπροστάρης στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των μεταναστών, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και στην εκμετάλλευση.

Πιστό στις αρχές της διεθνιστικής αλληλεγγύης στέκεται δίπλα στους αγωνιζόμενους λαούς, συνεχίζει αποφασιστικά μέσα από τις γραμμές του διεθνούς ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος της ΠΣΟ την δράση του ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τον φασισμό και την ακροδεξιά και για την επικράτηση της ειρήνης.

Διανύουμε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την βαθιά κρίση του καπιταλισμού, τις σκληρές επιθέσεις ενάντια στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και την εμβάθυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Σε ολόκληρο τον κόσμο οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις επιβάλλουν τα συμφέροντα τους αδιαφορώντας για τις τεράστιες συνέπειες σε βάρος των λαών

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΕΟ στην απεργία που πραγματοποιείται στις 17 Απριλίου από το ΠΑΜΕ

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία Κύπρου (ΠΕΟ) εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη της στο ΠΑΜΕ και...