Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων!

Δημοσιεύτηκε στις

Ξεσηκωμός!

Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων!

 «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»! Η Κυβέρνηση και η 6η ΥΠΕ, με τις αποφάσεις τους, βάζουν ουσιαστικά «λουκέτο» στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το οποίο εδώ και μέρες σταμάτησε να εφημερεύει και μια σειρά κλινικές δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Είναι χρέος όλων των εργαζομένων, του λαού της Πάτρας αλλά και ολόκληρης της περιοχής με την πάλη τους να μην επιτρέψουν να κλείσει το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο όλης της Δυτικής Ελλάδας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μας!

Καλούμε όλα τα συνδικάτα της πόλης μας σε συναγερμό!

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, για να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου Παιδιατρικού Νοσοκομείου. Να μπει τέλος στα «μπαλώματα», με τη μεταφορά των γιατρών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο.

Παίρνουμε όλοι έκτακτες αποφάσεις και με μαχητικό μαζικό τρόπο ενημερώνουμε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Συμμετέχουμε όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση και κινητοποίηση που καλεί η Δημοτική Αρχή Πάτρας ως πρώτη απάντηση στη σημερινή κατάσταση.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30ΜΜ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 Απαιτούμε:

  • Να στελεχωθεί πλήρως και να λειτουργήσει άμεσα το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου, με άμεση, κατεπείγουσα προκήρυξη των απαιτούμενων μόνιμων θέσεων εργασίας και με έλεγχο αποκλειστικά των τυπικών προσόντων των υποψηφίων.
  • Να αναβαθμιστεί περαιτέρω, με μόνιμες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μπορεί να επιτελεί το ρόλο του, ως το μοναδικό εξειδικευμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: 20 Οκτώβρη Κλείνουμε τα δημαρχεία, τα αμαξοστάσια και όλους τους χώρους των δήμων

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Να ανακληθεί η απόφαση αναγκαστικής μετακίνησης καρδιολόγου του Νοσοκομείου Έδεσσας

ΩΣ ΕΔΩ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ! ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ”: 21 Οκτώβρη η Εκπαίδευση βγαίνει στο δρόμο

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! 12:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ...