ΕΚ Μασσαλίας: Αλληλεγγύη στον Αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο UD CGT 13, Μασσαλίας, εξ ονόματος των 32.000 μελών του στην περιοχή Bouches du Rhône, εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στους Έλληνες εργαζόμενους της LARCO, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου τους, που θα αφήσει περισσότερες από 200 οικογένειες άνεργες και χωρίς στέγη.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι της LARCO είναι πανομοιότυπο με αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας. Οι επιθέσεις είναι οι ίδιες παντού στον κόσμο, στην Ευρώπη, στη Γαλλία!

Σε αυτό το πλαίσιο, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε τον διεθνή συνδικαλισμό μας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τους ταξικούς μας εχθρούς, να απωθήσουμε τα σχέδιά τους και να επιβάλουμε άλλες επιλογές για την κοινωνική πρόοδο!

Όλα τα μέσα παραγωγής πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών που τα χρησιμοποιούν και των εργαζομένων και όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μιας μειοψηφίας.

“Για να μην σβήσει μια για πάντα η καμινάδα της LARCO”, το ΕΚ Μασσαλίας UD CGT 13 υποστηρίζει πλήρως το κάλεσμα των Συνδικάτων για διαδήλωση στις 29 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες!

Το ΕΚ Μασσαλίας -CGT Bouches du Rhone- εκφράζει την αταλάντευτη διεθνιστική αλληλεγγύη του προς τους Έλληνες εργαζόμενους στις μεταλλευτικές και μεταλλουργικές βιομηχανίες.

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Βενεζουέλας

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ένταση της κρατικής καταστολής και αυταρχισμού, την κλιμάκωση των βίαιων...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Αργεντινής στην Γενική Απεργία στις 24 Γενάρη

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και τον λαό...

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...