ΕΚ Μασσαλίας: Αλληλεγγύη στον Αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο UD CGT 13, Μασσαλίας, εξ ονόματος των 32.000 μελών του στην περιοχή Bouches du Rhône, εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στους Έλληνες εργαζόμενους της LARCO, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου τους, που θα αφήσει περισσότερες από 200 οικογένειες άνεργες και χωρίς στέγη.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι της LARCO είναι πανομοιότυπο με αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας. Οι επιθέσεις είναι οι ίδιες παντού στον κόσμο, στην Ευρώπη, στη Γαλλία!

Σε αυτό το πλαίσιο, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε τον διεθνή συνδικαλισμό μας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τους ταξικούς μας εχθρούς, να απωθήσουμε τα σχέδιά τους και να επιβάλουμε άλλες επιλογές για την κοινωνική πρόοδο!

Όλα τα μέσα παραγωγής πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών που τα χρησιμοποιούν και των εργαζομένων και όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μιας μειοψηφίας.

“Για να μην σβήσει μια για πάντα η καμινάδα της LARCO”, το ΕΚ Μασσαλίας UD CGT 13 υποστηρίζει πλήρως το κάλεσμα των Συνδικάτων για διαδήλωση στις 29 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες!

Το ΕΚ Μασσαλίας -CGT Bouches du Rhone- εκφράζει την αταλάντευτη διεθνιστική αλληλεγγύη του προς τους Έλληνες εργαζόμενους στις μεταλλευτικές και μεταλλουργικές βιομηχανίες.

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών του εργοστασίου Falk Ista στην Σερβία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη στους εργάτες του εργοστασίου Falk Ista και στο Συνδικάτο...

Συνέδριο Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων – Βήμα Κήρυξης της νέας Αντεργατικής Επίθεσης Εργοδοτών-Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://youtu.be/a_K6jvkA-8I Την Παρασκευή 26 Μάη, ολοκληρώνεται στο Βερολίνο το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων-ΣΕΣ. Ένα...

Αλληλεγγύη στους εργάτες της Ιταλίας και στην Απεργία της 26 Μάη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Ιταλίας και το συνδικάτο  USB...