Κάλεσμα σε Σύσκεψη της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη, στις 18:30

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί τα εργατικά συνδικάτα και συνδικαλιστές της Αττικής καθώς και άλλους μαζικούς φορείς (αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, συνταξιούχων, φοιτητών – σπουδαστών) σε πλατιά σύσκεψη τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως) με θέμα: Η οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στήνει στη ΔΕΘ μια νέα φιέστα αποπροσανατολισμού για το λαό. Πατώντας στα αποκαΐδια μιας πολιτικής που εφαρμόζει με συνέπεια, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ετοιμάζεται να εξαγγείλει ένα νέο γύρο αντιλαϊκών μέτρων στα πλαίσια της υλοποίησης της στρατηγικής του κεφαλαίου και των δεσμεύσεων της στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Μια πολιτική που εξασφαλίζει διευρυμένα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους ενώ έχει μόνιμα θύματά της το λαό. Τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής τη νιώθουν βαθιά στο πετσί τους οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, τα θύματα των πλημμυρών και των πυρκαγιών που πλήττουν την Αττική.

Έχουμε αποκτήσει σημαντική πείρα πια. Δεν μας ξεγελούν οι ψεύτικες υποσχέσεις. Η ανάπτυξη τους σημαίνει νέες θυσίες για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Κανείς συμβιβασμός με τη μίζερη ζωή. Καμία ανοχή

Έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε. Έχουμε τη δύναμη, με ισχυρή οργάνωση στα συνδικάτα, στους χώρους δουλειάς και στους κλάδους να οργανωθεί η πάλη με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας, κόντρα σε κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΝΑΤΟ – ΕΕ. 

Περισσότερα

Πανελλαδική Γραμματεία Υγείας – Πρόνοιας του ΠΑΜΕ: Για Τις Εργολαβικές Καθαρίστριες Στα Νοσοκομεία

Πάει πολύ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να εμφανίζεται ότι μάχεται υπέρ των πιο βαθειά...

Γραμματεία Υγείας – Πρόνοιας Ηρακλείου: Για Τις Προϋποθέσεις Πρόσληψης Επικουρικών Εργαζομένων Στα Νοσοκομεία

Με αφορμή την καταγγελία άνεργης νοσηλεύτριας, ήρθε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ο νόμος...