Κάλεσμα της ΠΟΕΕΠ για μαζική συμμετοχή στα Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τα Σωματεία-μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις κατά τόπους συγκεντρώσεις στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. την Παρασκευή 7 Απρίλη 2017.

Όλοι μαζί να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα νέα, ακόμη πιο σκληρά, μέτρα που ετοιμάζουν εναντίον των εργαζομένων για λογαριασμό της ντόπιας και ξένης εργοδοσίας με απώτερο στόχο την πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την υποταγή του στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων.

Λέμε ΟΧΙ στη μείωση του αφορολογήτου ορίου, στις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, στην αύξηση της ανεργίας, στις νέες ιδιωτικοποιήσεις, στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών και στην προσπάθεια διάλυσης του εργατικού συνδικαλισμού.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας και της αλληλεγγύης των εργαζομένων, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες ηγεσίες από τα συνδικάτα και ανοίγοντας το δρόμο για την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...