Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν στη συνεδρίαση του σήμερα μεταξύ των άλλων καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο για μια ακόμα φορά δείχνει το βάρβαρο πρόσωπό του συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα παιδιά της Παλαιστίνης απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της 16χρονης Άχεντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τα απανωτά ατυχήματα στα μεταλλεία Βωξίτη

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗN «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ» ΤΗΣ METLEN ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μετά...

Διαμαρτυρία ΟΒΣΑ και Εμπορικών Συλλόγων στο υπ.Οικονομικών(ΦΩΤΟ)

«Δεν θα πληρώσουμε πάλι τα σπασμένα – Πάρτε μέτρα τώρα», «Πλήρης κατάργηση της τεκμαρτής...