Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν στη συνεδρίαση του σήμερα μεταξύ των άλλων καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο για μια ακόμα φορά δείχνει το βάρβαρο πρόσωπό του συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα παιδιά της Παλαιστίνης απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της 16χρονης Άχεντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...