Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν στη συνεδρίαση του σήμερα μεταξύ των άλλων καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο για μια ακόμα φορά δείχνει το βάρβαρο πρόσωπό του συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Το σωματείο των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα παιδιά της Παλαιστίνης απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση της 16χρονης Άχεντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο

 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...