Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν από τις πλημμύρες

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, πέρνωντας υπόψιν τις βαριές συνέπειες των πλημμυρών των προηγούμενων ημερών που έπλιξαν την Διτική Αττική, καταδικάζουμε την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, τις εγκληματικές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των προηγούμενων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, μαζί και της Περιφέρειας Αττικής και των Δημοτικών Αρχών, που διαχρονικά αντιμετωπίζουν τα αντιπλημμυρικά ως κόστος, και δεν τα επιλέγουν γιατί δεν είναι ανταποδοτικά, για να αποφέρουν κέρδη.

Χιλιάδες εργαζώμενοι, ζουν και εργάζονται σε άθλιες συνθήκες στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Πολλών καταστράφηκαν σπίτια και αυτοκίνητα, άλλοι κινδύνεψαν ενώ πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

 Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής από την φονική πλημμύρα.

 Καλούμε τους συναδέλφους ηλεκτρολόγους να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγύη τους στους πληγέντες και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής που υπέστησαν ζημιές, δίνοντας το παρών, μαζί με την Δοιήκηση του Συνδικάτου το Σάββατο 25/11 στις 9π.μ. στην πλατεία της Μάνδρας.

 ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Spot για την Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 19 Ιουλίου

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Δεν χαρίζουμε τις Κυριακές και τη ζωή μας για τα κέρδη των...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης: Να μη συγκαλυφθεί έγκλημα που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο Άργος

Να μη συγκαλυφθεί το νέο, κρατικό έγκλημα, που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Σωματείου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Με μεγάλη συμμετοχή και αύξηση των ψηφισάντων ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου...