Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν από τις πλημμύρες

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, πέρνωντας υπόψιν τις βαριές συνέπειες των πλημμυρών των προηγούμενων ημερών που έπλιξαν την Διτική Αττική, καταδικάζουμε την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, τις εγκληματικές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των προηγούμενων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, μαζί και της Περιφέρειας Αττικής και των Δημοτικών Αρχών, που διαχρονικά αντιμετωπίζουν τα αντιπλημμυρικά ως κόστος, και δεν τα επιλέγουν γιατί δεν είναι ανταποδοτικά, για να αποφέρουν κέρδη.

Χιλιάδες εργαζώμενοι, ζουν και εργάζονται σε άθλιες συνθήκες στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Πολλών καταστράφηκαν σπίτια και αυτοκίνητα, άλλοι κινδύνεψαν ενώ πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

 Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής από την φονική πλημμύρα.

 Καλούμε τους συναδέλφους ηλεκτρολόγους να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγύη τους στους πληγέντες και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής που υπέστησαν ζημιές, δίνοντας το παρών, μαζί με την Δοιήκηση του Συνδικάτου το Σάββατο 25/11 στις 9π.μ. στην πλατεία της Μάνδρας.

 ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...