Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην Εργατική Τάξη της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία, που οδήγησε στο θάνατο σχεδόν 150 ανθρώπων.

Η πείρα έχει δείξει ότι τέτοια γεγονότα αξιοποιούνται από Κυβερνήσεις και ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς για τους σχεδιασμούς τους ενάντια στους λαούς, νέους πολέμους. Τα συνδικάτα πρέπει να δυναμώσουν το διεθνισμό, την ταξική Αλληλεγγύη κόντρα στο μίσος, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Κόντρα στους νέους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Γαλλίας.

Περισσότερα

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής...

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...