Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην Εργατική Τάξη της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία, που οδήγησε στο θάνατο σχεδόν 150 ανθρώπων.

Η πείρα έχει δείξει ότι τέτοια γεγονότα αξιοποιούνται από Κυβερνήσεις και ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς για τους σχεδιασμούς τους ενάντια στους λαούς, νέους πολέμους. Τα συνδικάτα πρέπει να δυναμώσουν το διεθνισμό, την ταξική Αλληλεγγύη κόντρα στο μίσος, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Κόντρα στους νέους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Γαλλίας.

Περισσότερα

Παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ η παράσταση ” Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” προς τιμή των φιλοξενούμενων στο Σπίτι του Αγωνιστή

Επίκαιρο όσο ποτέ το έργο του Μπρεχτ «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» παρουσιάστηκε από τη...

Το ΠΑΜΕ στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη 5 Μάρτη

Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους των εφοπλιστών  Το ΠΑΜΕ στηρίζει την 24ωρη...

Κινητοποίηση στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα καταδίκης της επέμβασης ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν έστειλαν εργαζόμενοι και νέοι με...