Το Δ.Σ. του Ε. Κ. Αγρινίου και η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους , άνεργους , συνταξιούχους , τους νέους και νέες της περιοχής να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 15 Δεκέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε. Κ. Αγρινίου και η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους , άνεργους , συνταξιούχους , τους νέους και νέες της περιοχής να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 15 Δεκέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης που φέρνει δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων για ψήφιση στη Βουλή .

Εκτός από τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται η εργατική – λαϊκή οικογένεια με όσα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα , τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στο επιδόμα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές δικαιούχων- ανέργων , τη φοροληστεία, έρχονται καινούργια μέτρα με το φορολογικό των αγροτών, , την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα βρίσκονται στον προσανατολισμό τους οι ομαδικές απολύσεις , ο νέος συνδικαλιστικός νόμος. Το Γενάρη θα φέρουν για ψήφιση στη βουλή το ασφαλιστικό.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις, που από κοινού αποφάσισαν συγκυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο, έχουν σα στόχο να δυναμώσει η τρομοκράτηση των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων με παλιά και νέα διλλήματα , με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια . Την ίδια στιγμή η εργοδοτική τρομοκρατία μεγαλώνει.

Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα αντεργατικά – αντιλαϊκά τους σχέδια . Με οργάνωση και αγώνα , ισχυροποιώντας τα ταξικά σωματεία , δυναμώνοντας τη συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Με σύνθημά μας :

ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Π ΡΟ Χ Ω ΡΑ Μ Ε

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο την ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο

Ετοιμαζόμαστε για απεργιακή απάντηση μέσα στο Γενάρη όταν έρθει για ψήφιση το Ασφαλιστικό.

 

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ του Π.Α.ΜΕ.

Περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τα απανωτά ατυχήματα στα μεταλλεία Βωξίτη

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗN «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ» ΤΗΣ METLEN ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μετά...

Διαμαρτυρία ΟΒΣΑ και Εμπορικών Συλλόγων στο υπ.Οικονομικών(ΦΩΤΟ)

«Δεν θα πληρώσουμε πάλι τα σπασμένα – Πάρτε μέτρα τώρα», «Πλήρης κατάργηση της τεκμαρτής...