Το Δ.Σ. του Ε. Κ. Αγρινίου και η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους , άνεργους , συνταξιούχους , τους νέους και νέες της περιοχής να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 15 Δεκέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε. Κ. Αγρινίου και η Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους , άνεργους , συνταξιούχους , τους νέους και νέες της περιοχής να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 15 Δεκέμβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης που φέρνει δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων για ψήφιση στη Βουλή .

Εκτός από τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται η εργατική – λαϊκή οικογένεια με όσα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα , τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στο επιδόμα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές δικαιούχων- ανέργων , τη φοροληστεία, έρχονται καινούργια μέτρα με το φορολογικό των αγροτών, , την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα βρίσκονται στον προσανατολισμό τους οι ομαδικές απολύσεις , ο νέος συνδικαλιστικός νόμος. Το Γενάρη θα φέρουν για ψήφιση στη βουλή το ασφαλιστικό.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις, που από κοινού αποφάσισαν συγκυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο, έχουν σα στόχο να δυναμώσει η τρομοκράτηση των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων με παλιά και νέα διλλήματα , με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια . Την ίδια στιγμή η εργοδοτική τρομοκρατία μεγαλώνει.

Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα αντεργατικά – αντιλαϊκά τους σχέδια . Με οργάνωση και αγώνα , ισχυροποιώντας τα ταξικά σωματεία , δυναμώνοντας τη συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Με σύνθημά μας :

ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Π ΡΟ Χ Ω ΡΑ Μ Ε

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο την ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο

Ετοιμαζόμαστε για απεργιακή απάντηση μέσα στο Γενάρη όταν έρθει για ψήφιση το Ασφαλιστικό.

 

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ του Π.Α.ΜΕ.

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...