Πρεμιέρα την Κυριακή 9 Απρίλη στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ στις 7μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Άλλη μια πολιτιστική πρόταση του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους. Άλλη μια προσπάθεια παρέμβασης της ομάδας που αποτελείται από εργάτες, άνεργους, νέους, συνταξιούχους, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δυναμώσουν και με αυτόν τον τρόπο οι δεσμοί των συνδικάτων με τους εργαζόμενους.

Η πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ, χορωδία, ορχήστρα και θεατρική ομάδα δεμένοι σε ένα σχήμα, παρουσιάζει για φέτος το “Θεσσαλικό Κύκλο” Τα τραγούδια είναι σε ποίηση Κώστα Βίρβου και μελοποίηση Γιάννη Μαρκόπουλου. Tα κείμενα γραμμένα για τις ανάγκες της παράστασης, του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/4/2017 στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Πλατεία Αμερικής) στις 7.00 το απόγευμα.

Δωρεάν προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του ΠΑΜΕ και στα συνδικάτα. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786 .

 

 

Περισσότερα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το συγκρότημά του στις 27 Ιούνη

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το...

Σε Λευκάδα και Ζάκυνθο Το θέατρο από εργάτες για εργάτες

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» στήνει τη σκηνή του...

Μήνυμα του ΠΑΜΕ προς το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών του Βιετνάμ (VGCL)

Αγαπητοί σύντροφοι, Το ΠΑΜΕ, εκ μέρους των συνδικάτων της Ελλάδας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην...