Πρεμιέρα την Κυριακή 9 Απρίλη στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ στις 7μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Άλλη μια πολιτιστική πρόταση του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους. Άλλη μια προσπάθεια παρέμβασης της ομάδας που αποτελείται από εργάτες, άνεργους, νέους, συνταξιούχους, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δυναμώσουν και με αυτόν τον τρόπο οι δεσμοί των συνδικάτων με τους εργαζόμενους.

Η πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ, χορωδία, ορχήστρα και θεατρική ομάδα δεμένοι σε ένα σχήμα, παρουσιάζει για φέτος το “Θεσσαλικό Κύκλο” Τα τραγούδια είναι σε ποίηση Κώστα Βίρβου και μελοποίηση Γιάννη Μαρκόπουλου. Tα κείμενα γραμμένα για τις ανάγκες της παράστασης, του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/4/2017 στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Πλατεία Αμερικής) στις 7.00 το απόγευμα.

Δωρεάν προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του ΠΑΜΕ και στα συνδικάτα. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786 .

 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...