Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών καταγγέλλει την διεύθυνση της επιχείρησης «Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.»

Δημοσιεύτηκε στις

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καταγγέλλει την διεύθυνση της επιχείρησης «Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.» με έδρα το Αίγιο για την απαράδεκτη όσο και προκλητική στάση της απέναντι στους εργαζόμενους.

Εδώ και πολλούς μήνες και παρά τις παρεμβάσεις του εργοστασιακού σωματείου- μέλους μας, η εταιρεία κατά συστηματικό τρόπο δεν καταβάλλει τους μισθούς τους.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, έτσι οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να προβούν σε επίσχεση εργασίας από τις 1η Φλεβάρη 2017 με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πρακτική της διεύθυνσης της επιχείρησης η οποία με την στάση της δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα στην αγορά εργασίας που ταλανίζεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα συγκαλώντας τριμερή συνάντηση το συντομότερο δυνατό ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργεί εξαιτίας της απαράδεκτης πρακτικής της εργοδοτικής πλευράς.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τα εκατομμύρια λαού και νεολαίας που πλημμύρισαν τους δρόμους της Γαλλίας στη χθεσινή μεγάλη απεργία

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους μαθητές και τους φοιτητές της Γαλλίας, που χθες...

Για τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ

Εδώ ο κόσμος καίγεται -στην κυριολεξία- από τους πολέμους και τη φτώχεια και η...

Καταγγελία της φασιστικής επίθεσης στην Πάτρα

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οργανωμένη φασιστική επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη...