Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών καταγγέλλει την διεύθυνση της επιχείρησης «Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.»

Δημοσιεύτηκε στις

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καταγγέλλει την διεύθυνση της επιχείρησης «Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε.» με έδρα το Αίγιο για την απαράδεκτη όσο και προκλητική στάση της απέναντι στους εργαζόμενους.

Εδώ και πολλούς μήνες και παρά τις παρεμβάσεις του εργοστασιακού σωματείου- μέλους μας, η εταιρεία κατά συστηματικό τρόπο δεν καταβάλλει τους μισθούς τους.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, έτσι οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να προβούν σε επίσχεση εργασίας από τις 1η Φλεβάρη 2017 με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πρακτική της διεύθυνσης της επιχείρησης η οποία με την στάση της δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα στην αγορά εργασίας που ταλανίζεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα συγκαλώντας τριμερή συνάντηση το συντομότερο δυνατό ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργεί εξαιτίας της απαράδεκτης πρακτικής της εργοδοτικής πλευράς.

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...