Η Ομοσπονδία Φαρμάκου εκφράζει την στήριξή της στους εργαζόμενους στην COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της Cosco για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και καταγγέλλει την εργοδοσία που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην κινητοποίησή τους, προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσει και να καταστείλει τον αγώνα τους.

 Είναι γελασμένοι, όμως, αν νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων που διανύουν τον 8ο χρόνο δουλειάς χωρίς συλλογική σύμβαση εργασίας και με όλα τα προβλήματά τους να οξύνονται.

 Οι εργαζόμενοι της Cosco και το σωματείο τους δεν παλεύουν μόνοι. Έχουν την έμπρακτη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζόμενων και των συνδικάτων από μια σειρά κλάδους και χώρους δουλειάς που, επίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας και την κυβερνητική πολιτική που τα προωθεί.

 Αυτή είναι η ανάπτυξή τους! Αυτό το είναι το «μεταμνημονιακό» τοπίο που ευαγγελίζονται!

 Η «επόμενη μέρα» των εργαζόμενων, όμως, είναι αυτή της οργάνωσης κι ενίσχυσης του ταξικού αγώνα τους απέναντι σε εργοδοσία – κυβέρνηση, για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής, με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες και συμφέροντα.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...