Η Ομοσπονδία Φαρμάκου εκφράζει την στήριξή της στους εργαζόμενους στην COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της Cosco για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και καταγγέλλει την εργοδοσία που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην κινητοποίησή τους, προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσει και να καταστείλει τον αγώνα τους.

 Είναι γελασμένοι, όμως, αν νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων που διανύουν τον 8ο χρόνο δουλειάς χωρίς συλλογική σύμβαση εργασίας και με όλα τα προβλήματά τους να οξύνονται.

 Οι εργαζόμενοι της Cosco και το σωματείο τους δεν παλεύουν μόνοι. Έχουν την έμπρακτη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζόμενων και των συνδικάτων από μια σειρά κλάδους και χώρους δουλειάς που, επίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας και την κυβερνητική πολιτική που τα προωθεί.

 Αυτή είναι η ανάπτυξή τους! Αυτό το είναι το «μεταμνημονιακό» τοπίο που ευαγγελίζονται!

 Η «επόμενη μέρα» των εργαζόμενων, όμως, είναι αυτή της οργάνωσης κι ενίσχυσης του ταξικού αγώνα τους απέναντι σε εργοδοσία – κυβέρνηση, για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής, με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες και συμφέροντα.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...