Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη για την Απελευθέρωση της Αχέντ Ταμίμι

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Δευτέρα, 5 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τους Κατσώτη Χρήστο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και βουλευτή του ΚΚΕ και Θεοδωράκη Νικόλα, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, βρίσκεται ήδη στην Παλαιστίνη για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια Ταμίμι, όπου η κόρη και η μητέρα βρίσκονται φυλακισμένες στο Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Κυβέρνηση του Ισραήλ για τη νέα αναβολή στην δίκη της 16χρονης Αχέντ και της μητέρας της, των οποίων παρατείνεται η φυλάκιση μέχρι τουλάχιστον τις 13 Φλεβάρη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και φορείς για να μεταφέρει την στήριξη και την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Volkswagen

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Volkswagen στη Γερμανία, που αγωνίζονται ενάντια...
00:09:11

Παρέμβαση του Ανδρέα Καργόπουλου στα Παραπολιτικά fm για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Ακούστε την παρέμβαση του προέδρου της ΟΛΜΕ , Ανδρέα Καργόπουλου, στα Παραπολιτικά fm, για τα προβλήματα...