Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη για την Απελευθέρωση της Αχέντ Ταμίμι

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Δευτέρα, 5 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τους Κατσώτη Χρήστο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και βουλευτή του ΚΚΕ και Θεοδωράκη Νικόλα, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, βρίσκεται ήδη στην Παλαιστίνη για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια Ταμίμι, όπου η κόρη και η μητέρα βρίσκονται φυλακισμένες στο Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Κυβέρνηση του Ισραήλ για τη νέα αναβολή στην δίκη της 16χρονης Αχέντ και της μητέρας της, των οποίων παρατείνεται η φυλάκιση μέχρι τουλάχιστον τις 13 Φλεβάρη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και φορείς για να μεταφέρει την στήριξη και την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Περισσότερα

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...

Το πρόγραμμα της Παιδικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 18 Οκτώβρη

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 6μμ, έρχεται και νέο παραμύθι να προστεθεί στη συλλογή...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στον προσφυγικό καταυλισμό Jalazone ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εμείς λογαριάζουμε στους λιμενεργάτες να μην αφήσουν άλλες σφαίρες να έρθουν για εμάς». Red Safi,...