Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη για την Απελευθέρωση της Αχέντ Ταμίμι

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Δευτέρα, 5 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τους Κατσώτη Χρήστο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και βουλευτή του ΚΚΕ και Θεοδωράκη Νικόλα, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, βρίσκεται ήδη στην Παλαιστίνη για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια Ταμίμι, όπου η κόρη και η μητέρα βρίσκονται φυλακισμένες στο Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Κυβέρνηση του Ισραήλ για τη νέα αναβολή στην δίκη της 16χρονης Αχέντ και της μητέρας της, των οποίων παρατείνεται η φυλάκιση μέχρι τουλάχιστον τις 13 Φλεβάρη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και φορείς για να μεταφέρει την στήριξη και την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Περισσότερα

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των...

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την ομάδα του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την...

Νέα κλοπή και ληστεία σε βάρος των εργαζομένων και του λαού η αύξηση των διοδίων

Η κυβέρνηση, με αξιοθαύμαστη συνέπεια, φροντίζει να μπει το 2026 με… αυξήσεις και στα...