Ανακοίνωση Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας για προσπάθεια απόλυσης εργαζόμενης από την Διοίκηση της ΕΑΣ – ΡΕΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της ΕΑΣ-ΡΕΑ δείχνει για μια ακόμη φόρα το σκληρό αντεργατικό της πρόσωπο στέλνοντας στην επιτροπή προστασίας συνδικαλιστών με το πρόσχημα της «εξαπάτησης», εργαζόμενη μέλος του Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου προκειμένου να τη απολύσει.

Καταγγέλλουμε στους εργαζομένους της ΕΑΣ-ΡΕΑ, στους εργαζόμενους της Αργολίδας, την εκδικητική συμπεριφορά της Διοίκησης που με αυτή την ενέργεια επιχειρεί αφενός να απαλλαγεί από όποιον εργαζόμενο διεκδικεί τα δικαιώματα του, αφετέρου να εκφοβίσει τους υπόλοιπους εργαζομένους, ώστε να μην σηκώνουν κεφάλι και να διεκδικούν.

Καλούμε την Ε.Τ του νομού, τα εργατικά σωματεία , πρώτα από όλα το Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου, του μαζικούς φορείς του κινήματος να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού.

Καλούμε τους Συνεταίρους Αγρότες της ΡΕΑ που αντιμετωπίζουν και αυτοί όπως και οι εργάτες τεράστια προβλήματα από την πολιτική ενίσχυσης των μονοπωλίων, να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.

Ισχυροποιούμε το πνεύμα αλληλεγγύης, μαζικά και οργανωμένα, ορθώνουμε τοίχος αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς που η εργοδοσία επιχειρεί να επιβάλλει καθεστώς μεσαίωνα, σιγή νεκροταφείου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Νέας Σμμύρνης «Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ »: Για διώξεις σε Ζάκυνθο και Νέα Σμύρνη

Σχετικά με τη συνδικαλιστική δίωξη της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ...

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΓΜΕ: Ψήφισμα Γενικής συνέλευσης για την εξέλιξη του ΙΓΜΕ

Οι συνταξιούχοι του ΙΓΜΕ, παρατηρούμε με μεγάλη ανησυχία και αγωνία την πορεία διάλυσης του...

Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΓΜΕ: Ψήφισμα Γενικής συνέλευσης για την επίθεση ΗΠΑ, Ισραήλ στο Ιράν

Οι συνταξιούχοι ΙΓΜΕ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού παρακολουθούμε με οργή...