Ανακοίνωση Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας για προσπάθεια απόλυσης εργαζόμενης από την Διοίκηση της ΕΑΣ – ΡΕΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της ΕΑΣ-ΡΕΑ δείχνει για μια ακόμη φόρα το σκληρό αντεργατικό της πρόσωπο στέλνοντας στην επιτροπή προστασίας συνδικαλιστών με το πρόσχημα της «εξαπάτησης», εργαζόμενη μέλος του Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου προκειμένου να τη απολύσει.

Καταγγέλλουμε στους εργαζομένους της ΕΑΣ-ΡΕΑ, στους εργαζόμενους της Αργολίδας, την εκδικητική συμπεριφορά της Διοίκησης που με αυτή την ενέργεια επιχειρεί αφενός να απαλλαγεί από όποιον εργαζόμενο διεκδικεί τα δικαιώματα του, αφετέρου να εκφοβίσει τους υπόλοιπους εργαζομένους, ώστε να μην σηκώνουν κεφάλι και να διεκδικούν.

Καλούμε την Ε.Τ του νομού, τα εργατικά σωματεία , πρώτα από όλα το Δ.Σ του επιχειρησιακού σωματείου, του μαζικούς φορείς του κινήματος να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού.

Καλούμε τους Συνεταίρους Αγρότες της ΡΕΑ που αντιμετωπίζουν και αυτοί όπως και οι εργάτες τεράστια προβλήματα από την πολιτική ενίσχυσης των μονοπωλίων, να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.

Ισχυροποιούμε το πνεύμα αλληλεγγύης, μαζικά και οργανωμένα, ορθώνουμε τοίχος αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς που η εργοδοσία επιχειρεί να επιβάλλει καθεστώς μεσαίωνα, σιγή νεκροταφείου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...