Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Ζ’ ΕΛΜΕ Αθήνας: Όλοι 14 Ιούνη στις 14.00 έξω από την Βουλή

0

Ζ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

Όχι στους εκβιασμούς και τις απειλές-Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ. Όλοι 14 Ιούνη στις 14.00 έξω από την Βουλή

Με τελεσίγραφα και με αισχρό τρόπο η ειδική διαχείριση της ΛΑΡΚΟ ως εντολοδόχος της κυβέρνησης εκβιάζει τους εργαζόμενους να παραιτηθούν από το δικαίωμα τους στη δουλειά, στη συνέχιση της εργασίας τους με «αντάλλαγμα» μερικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η ειδική διαχείριση έδωσε τελεσίγραφο ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα σταματήσουν τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και θα οδηγήσουν στην ανεργία όλους τους εργαζόμενους, αλλά και όσους ζουν από την δραστηριότητα της ΛΑΡΚΟ.

Εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται στις 17 Ιούνη ώστε να μην προχωρήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων. Με έναν ωμό εκβιασμό η ειδική διαχείριση απαίτησε την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων τάζοντας δήθεν επαναπρόσληψεις με συμβάσεις ενός και δύο μηνών.

Η ίδια κυβέρνηση που θέλει να ξεσπιτώσει και να πετάξει στην ανεργία εργαζόμενους που χρόνια τώρα «δένουν τ’ατσάλι» επιχειρεί να σπάσει τον αγώνα των εργατών και του λαού της περιοχής με τελεσίγραφα και εκβιασμούς.

Το ΔΣ της Ζ ΕΛΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και στηρίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των σωματείων της, ζητώντας να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και καλώντας τις/τους συναδέλφισσες/φους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει το σωματείο, την Τρίτη 14/6/2022 στις 14 00 στο Σύνταγμα.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.