Βίντεο οδοιπορικό από την αποστολή του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη

Δημοσιεύτηκε στις

Από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου 2025 αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν αποστολή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, για να εκφράσει έμπρακτα τη διεθνιστική στήριξη των συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας προς τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Δυτική Όχθη, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στη Ραμάλα, στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, στην Τουλκαρέμ και την Ιεριχώ. Σε κάθε «στάση» το πρόγραμμα περιελάμβανε συσκέψεις με τις συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες της Παλαιστίνης, με εκπροσώπους σωματείων, συνδικάτων, οργανώσεων γυναικών, προσφύγων και φυλακισμένων. Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε επίσης σε χώρους δουλειάς, σε αγροκτήματα, προκειμένου να δει από πρώτο χέρι τις συνέπειες που έχει στη ζωή των Παλαιστινίων το έγκλημα της ισραηλινής κατοχής.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, o Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του ΕΚ Πειραιά και της ΕΝΕΔΕΠ, ο Νίκος Τζώρτζης, επικεφαλής του τμήματος διεθνών σχέσεων του ΠΑΜΕ και ο Γιώργος Μπαζιώνης, υπεύθυνος του οργανωτικού τμήματος του ΠΑΜΕ. Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν ο Δημήτρης Μαβίδης, δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και ο Μοχάμεντ Ικνάιμπι, εκπρόσωπος της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών.

Δείτε παραπάνω το βίντεο οδοιπορικό που ετοίμασε ο Ριζοσπάστης και το 902.gr που συνόδευσε την αποστολή του ΠΑΜΕ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης.

Περισσότερα

Όλοι στην απεργία 6 Φλεβάρη – Οι χώροι δουλειάς να μη γίνουν κρίκοι εμπλοκής στο πολεμικό σφαγείο και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες!

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ...

Ευρωπαϊκού Γραφείου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας : Ανακοίνωση αλληλεγγύης προς τις αγροτικές κινητοποιήσεις σε Ελλάδα και Γαλλία

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εκφράζει τη στήριξή του στις αγροτικές κινητοποιήσεις...

Να δυναμώσει ο κοινός αγώνας εργατών, αγροτών και όλου του λαού για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια

Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των επιχειρηματικών ομίλων...