Καταγγέλλουμε την Βίαιη Επίθεση της Κυβέρνησης Ενάντια στην Αντιιμπεριαλιστική Κινητοποίηση στην Αθήνα(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση.

Όμως η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου.

Περιμένουμε τον λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον «αιματοβαμμένο» Πρόεδρο του.

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταδικάζει τη δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τον ισραηλινό στρατό κατοχής

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταγγέλλει τη νέα δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τα...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψη της κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εικόνες από το παράνομο οικισμό Ισραηλινών εποίκων Μπέιτ Ελ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψή της στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εκφράζοντας την...