Καταγγέλλουμε την Βίαιη Επίθεση της Κυβέρνησης Ενάντια στην Αντιιμπεριαλιστική Κινητοποίηση στην Αθήνα(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση.

Όμως η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου.

Περιμένουμε τον λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον «αιματοβαμμένο» Πρόεδρο του.

 

Περισσότερα

Συνεχίζεται η Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Κούβα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η διεθνιστική αποστολή αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στην Κούβα, με επισκέψεις σε χώρους δουλειάς και...

Διεθνιστική αποστολή αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στην Κούβα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Κούβα δεν είναι μόνη! Στην Αβάνα κατέφτασε, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τοπική ώρα,...

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει τα χάλια των νοσοκομείων πίσω από φιέστες, κορδέλες και καταστολή

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει το σημερινό όργιο καταστολής ενάντια σε υγειονομικούς και εργαζόμενους στο Νοσοκομείο...