«Τρόμος και αθλιότητα στο Γ΄ Ράιχ» του Μπέρτολ Μπρεχτ απ’ την Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ, με το επίκαιρο θεατρικό έργο του Μπέρτολ Μπρεχτ «Τρόμος και αθλιότητα στο Γ΄ Ράιχ» είναι έτοιμη πλέον να δώσει παραστάσεις για συνδικάτα, Εργατικά κέντρα, λαϊκές επιτροπές και φορείς που θέλουν να αξιοποιήσουν και το θέατρο στην οργανωμένη πάλη και στην αφύπνιση συνειδήσεων.

Η παράσταση είναι δουλεμένη από εργάτες, άνεργους, φοιτητές, συνταξιούχους, μετανάστες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία ερασιτέχνες που απλά αγαπούν την τέχνη και προσπαθούν να την εντάξουν στην ταξική πάλη για τα συμφέροντα της τάξης μας.

Μέρος από τα 24 μονόπρακτα του έργου θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23/3/2013 στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης, 7.00μμ (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου)

Για τον προγραμματισμό παραστάσεων τηλεφωνείστε στα γραφεία του ΠΑΜΕ

Τηλ. 210 3301842, 210 3301847.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του κλάδου των κατασκευών

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΗ Τα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους δουλειάς...

Σύσκεψη Σωματείων Αττικής για αγωνιστική απάντηση στο νομοσχέδιο της 13ωρης σκλαβιάς ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποίησαν χθες σωματεία της Αττικής για την προετοιμασία αγωνιστικής...

Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΑ για τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τα δύο λεωφορεία που είχε ως αποτέλεσμα...