Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. στέκεται στο πλάι των παιδιών μας και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους.

0

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την διαρκή προσπάθεια της κυβέρνησης να εντείνει την καταστολή. Η έφοδος της αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ δεν έγινε για να καθαριστεί η κόπρος του Αυγεία που αναδύεται από τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων και καταγγελιών για ποινικά αδικήματα και γεγονότα ακραίας σήψης και προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό σε όλο τον λαό. Κόπρος που είναι συνέπεια της λειτουργίας των πανεπιστημίων με όρους επιχείρησης.

Στο έδαφος της διαπλοκής με εταιρείες, του κυνηγιού προγραμμάτων, της ανάπτυξης επιχειρηματικής δράσης από τους ίδιους τους καθηγητές, του ανταγωνισμού για τη διαχείριση κονδυλίων, γεννιούνται και θρέφονται η μίζα, η τοκογλυφία, η διαφθορά, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όρους τραμπουκισμού και εκβιασμών. Αυτή είναι η πραγματική ανομία μέσα στα πανεπιστήμια, την οποία τροφοδοτούν και ανέχονται όλες οι κυβερνήσεις, οι παρατάξεις της συγκάλυψης και της στήριξης της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, καθηγητές – CEO εταιρειών, διοικήσεις που “κουκουλώνουν” καταγγελίες.

Αντ’ αυτού η έφοδος της αστυνομίας έγινε για πάρουν δείγμα γραφής οι φοιτητές πως εννοεί την Παιδεία η κυβέρνηση, είναι τμήμα του συνολικού σχεδιασμού για φίμωμα της φωνής των φοιτητών που διεκδικούν μέτρα υγιεινής, διαρκή επαναλαμβανόμενα τεστ, αραίωση των τμημάτων, πύκνωση των δρομολογίων ΜΜΜ, κ.α. Που διεκδικούν αναβάθμιση της Παιδείας συνολικότερα, που αποκαλύπτουν την σαπίλα του συστήματος.

Είναι τμήμα του σχεδιασμού για καταστολή όσων σηκώνουν το ανάστημα και διεκδικούν τα σύγχρονα δικαιώματα τους, όσων αναδεικνύουν τη σαπίλα του συστήματος και επιδιώκουν την ανατροπή του.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. στέκεται στο πλάι των παιδιών μας και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.