Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

  Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο, απέναντι  στο μεγάλο χτύπημα που σχεδιάζει η κυβέρνηση σε βάρος ασφαλισμένων και συνταξιούχων με παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

          Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία – Πρόνοια, αφορά συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.

          Δεν ξεχνάμε ότι η Κοινωνική Ασφάλιση κατακτήθηκε από τους εργαζόμενους με σκληρούς αγώνες. Το σχέδιο της κυβέρνησης για οριστική διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν πρέπει να περάσει.

          Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας.
          Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων, των σωματείων, των συλλόγων και των φορέων,  για Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με παροχές, που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και συνταξιούχων κόντρα στη νέα αντί-ασφαλιστική επίθεση.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών-Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Για το εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας στην Πάτρα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών-Τροφίμων ν, Αχαΐας, καταγγέλλει το σοβαρό εργατικό «ατύχημα» που σημειώθηκε...
00:04:14

Παρέμβαση του Γιάννη Τασιούλα στην ΕΡΤnews για την Aπεργία στις 24 Ιούνη(BINTEO)

Στην αυριανή πανελλαδική απεργία των οικοδόμων αναφέρθηκε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων,...