Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων καταγγέλει την παραπομπή σε δίκη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων καταγγέλει την παραπομπή σε δίκη της προέδρου  της Ομοσπονδίας Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών ,Αφροδίτης Ρέτζιου.

Κατηγορείται ότι  στην συγκέντρωση των υγειονομικών που πραγματοποιήθηκε  στις 24/9/2020 αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών όταν της υπεβλήθη σύσταση να μην καταλάβουν οι διαδηλωτές το οδόστρωμα» καιότι αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία της στις αστυνομικές δυνάμεις.

Θα μας βρουνε μπροστά τους!!!! Είναι πρώτη δίκη με βάση τον αντιδραστικό και αυταρχικό νόμο που αφορούσε την απαγόρευση και καταστολή κινητοποιήσεων των υγειονομικών και άλλων εργαζομένων για μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Είναι πολυ γελασμένοι εάν νομίζουν ότι εμείς οι εργαζόμενοι θα φοβηθούμε!!!! Με αισιοδοξία, αλληλεγγύη και δυναμη συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για να έχουμε μια ζωή που μας αξίζει!!!!

Κατω τα χέρια από τους εργάτες Αγωνιστές. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης:Η Υγεία είναι λαϊκό δικαίωμα, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12.00...

Το πρόγραμμα του webradio την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του webradio του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 έχει ως εξής...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού δεν πρόκειται να γίνουμε

Συνάδελφοι Η κυβέρνηση της Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο λαιμητόμο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη...