Το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Κω καταγγέλλει την προσπάθεια της πλειοψηφίας της ΟΙΥΕ να πραγματοποιήσει για δεύτερη φορά Συνέδριο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Κω καταγγέλλει την προσπάθεια της πλειοψηφίας (ομάδα Βασιλόπουλου – ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) να πραγματοποιήσει για δεύτερη φορά συνέδριο της ομοσπονδίας μακριά από τους εργάτες και αγκαλιά με τους μεγαλοεργοδότες, τους διευθυντές τους και τους μπράβους τους.

Φαίνεται ξεκάθαρα από τις express διαδικασίες που έφεραν την πρόταση για συνέδριο στις 6-7 Μάρτη στο ΔΣ της Ομοσπονδίας και την επικύρωση της, πως είναι τέτοιος ο πόθος τους να επέμβουν απευθείας οι εργοδότες στα σωματεία και τα συνδικάτα που δεν τους απασχολεί αν το συνέδριο θα γίνει χωρίς εργαζόμενους,  αφού καλούν τους αντιπροσώπους να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα τους για να συμμετάσχουν στο συνέδριο.!!!

Αφού διέλυσαν την προηγούμενη προσπάθεια να γίνει συνέδριο, εξαφανίζοντας τις κάρτες των αντιπροσώπων, βάζοντας μέσα στο χώρο μπράβους και προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν , νόθους αντιπρόσωπους από σωματεία – φαντάσματα, τώρα βάζουν εμπόδια στα σωματεία από την περιφέρεια για να εξασφαλίσουν τους συσχετισμούς υπέρ της εργοδοσίας.

Άραγε η ενίσχυση των 30.000€ από τη ΓΣΕΕ δεν φτάνουν για να καλυφθούν τα έξοδα αυτά!! Τα λεφτά των συνδρομών από τα σωματεία για την ομοσπονδία θα χρησιμεύσουν κάπου αλλού;;;

Θα μας βρουν μπροστά τους!

Μόνος τρόπος για να ξεμπερδέψουμε με αυτήν την κατάσταση είναι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να κάνουν το βήμα και να πετάξουν από πάνω τους εκπροσώπους της εργοδοσίας. Μόνο με την ενεργή συμμετοχή στα σωματεία, και τον συλλογικό αγώνα για να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει, μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς.

Καλούμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους του νησιού να γυρίσουν την πλάτη τους στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το Σωματείο τους!

Καλούμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου, την Κυριακή 10/03/2019 στις 18:00, στην Αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου για να προετοιμάσουμε συλλογικά τις εκλογές του Σωματείου!

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΚΑ – ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ

Περισσότερα

Σωματείο Εμπορ/λων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: Να σταματήσει αμέσως κάθε πειθαρχική δίωξη στον εργαζόμενο του Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟ, σε συνέχεια απαράδεκτης ΕΔΕ που...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος του

Με αποτροπιασμό, οργή και αγανάκτηση καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη νέα εγκληματική βαρβαρότητα του κράτους-...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Για την άδικη απόλυση συναδέλφου από τα Θερμοκήπια Θράκης

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την άδικη απόλυση συναδέλφου μας από τα Θερμοκήπια Θράκης...