Το Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ν. Αττικής καταγγέλει την απεργοσπαστική και υπονομευτική τακτική της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

image_pdfimage_print

Το σωματείο μας καταγγέλει την απεργοσπαστική και υπονομευτική τακτική της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ) που με απειλές και εκβιασμούς προσπαθούν να ακυρώσουν την πανεργατική απεργία στις 24 Σεπτέμβρη που έχουν ήδη αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, το εργατικό κέντρο Αθήνας, καθώς και δεκάδες ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και σωματεία σε όλη την Ελλάδα κόντα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που σαρώνει συλλογικές συμβάσεις, μισθούς, επιχειρεί να βάλει στο ”γύψο” τη συνδικαλιστική δράση!

Η συνδικαλιστική μαφια στη ΓΣΕΕ απειλεί προέδρους εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών με στόχο να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της απεργίας.

Φτάνουν στο σημείο να λένε σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ότι η ομόφωνη απόφαση του εργατικού κέντρου Αθήνας για απεργία αύριο θα αλλάξει!

Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται! Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας!

Το Δ.Σ 18

Comments are closed.