Το ΣΕΘΕΑ καταγγέλλει την δίωξη συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Αυτή  την φορά  ενεργοποιώντας το νόμο  “Χρυσοχοΐδη” για τον περιορισμό  των διαδηλώσεων, η κυβέρνηση  παραπέμπει σε δική  την πρόεδρο  της Ομοσπονδίας  Ενώσεων  Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας  Αφροδίτη  Ρέτζιου, γιατί  υλοποίησε  τις αποφάσεις  των συλλογικών  οργάνων  των Σωματείων  και απαίτησε  να διαδηλώνουν χωρίς  την άδεια  της Αστυνομίας, διεκδικώντας  μέτρα  ενίσχυσης  της Δημόσιας  Υγείας. 

Κυβέρνηση  και μεγαλοεεγοδοσία βάζουν  σε χρήση ο, τι πιο αντιδραστικό  έχουν  νομοθετήσει όλο το προηγούμενο  διάστημα, προκειμένου  να σταματήσουν  τις αντιδράσεις  που πολλαπλασιάζονται. 

Είναι ξεκάθαρο  ότι  η ύπαρξη κινητοποιήσεις σε κλάδους  και χώρους  δουλειάς θα φουντώνει  όλο και περισσότερο και θα αγκαλιάζει  κι άλλους  χώρους, κλάδους  κλπ. 

Για αυτό  παίρνουν  τα μέτρα  τους κυβερνήσεις και μηχανισμοί  καταστολής  για να ανακόψουν  το λαϊκό κίνημα, θέλουν  να προωθήσουν  με ακόμα μεγαλύτερη  ένταση την πολιτική  που μας τσακίζει για αυτό  προωθούν  την τρομοκρατία  και την καταστολή 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στηρίζουμε την πρόεδρο  της ΟΕΝΓΕ , μπροστά στην κλιμάκωση της επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και τις ατομικές μας  ελευθερίες, μεγαλώνουν  η αλληλεγγύη  και οι ευθύνες  όλων  μας. 

Η  τρομοκράτηση των εργαζομένων και της νεολαίας  και η ποινικοποίηση των αγώνων δε θα περάσει. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση όλων των κατασταλτικών,αντιδραστικών νόμων.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ : Κάτω τα χέρια από τον ΕΛΟΕΝ και την περιουσία των ναυτεργατών

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ με αφορμή έγγραφο του υπουργείου Εργασίας, στο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Να σταματήσει άμεσα κάθε είδους δίωξη κατά του σωματείου – μέλους μας και των μελών του ΔΣ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την επιχείρηση εκφοβισμού κατά των εργαζομένων στην...

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην PeopleCert

 Η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει! Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην...