Το Περιφερειακό Γραφείο της ΠΣΟ Ασίας – Ειρηνικού καταδικάζει την επίθεση κατά της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση της αστυνομίας κατά της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών μπροστά από το Γραφείο του Πρωθυπουργού στις 11 Γενάρη, τραυματίζοντας πολλούς διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων στελέχη των Συνδικάτων των Δασκάλων και ένα Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά των εκπαιδευτικών που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου στα σχολεία στην πρόσφατη περίοδο. Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι πλήρως δικαιολογημένη κατά των άδικων πρακτικών που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της Ελλάδας.  Ενώ καταδικάζουμε έντονα αυτή τη βάρβαρη ενέργεια από την πλευρά της αστυνομίας, το Περιφερειακό Γραφείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Ασίας – Ειρηνικού απαιτεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τη στάση της  απέναντι στους δασκάλους στα σχολεία, οι οποίοι αποτελούν σημαντική πηγή για το μέλλον της νεότερης γενιάς και να εξασφαλίσει μόνιμη απασχόληση στους εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...