Για το παραλήρημα του Υπουργού Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Υπουργός Εργασίας, εμφανώς εκνευρισμένος και σε απελπισία με το στραπάτσο που έπαθε η κυβέρνηση από τη χθεσινή απεργία, αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχτεί ότι απέργησαν σε δεκάδες χώρους δουλειάς και ότι οι νόμοι καταστολής και οι δικαστικές αποφάσεις έγιναν για άλλη μια φορά κουρελόχαρτο από την ενότητα και την οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα τους. Ξυδάκι…..

          Του το λέμε για άλλη μια φορά. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν κουρελοχαρτο και αυτό το νόμο που καθολικά έχουν απορρίψει ήδη, μέσα από την οργάνωση και τη διεκδίκηση, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για αυξήσεις στους μισθούς, για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Δεν είμαστε οι σκλάβοι του 21ου αιώνα.

          Όσο για τις απειλές του προς τους εργαζόμενους της χώρας, για όσους πεινούν και υποφέρουν από την ακρίβεια και τη φτώχεια, για όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, στην αδικία, στην εκμετάλλευση, του λέμε ότι:

Η εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία δεν θα περάσει.

          Οι εργαζόμενοι της χώρας μας, τα συνδικάτα, δεν τρομοκρατούνται. Θα τους σαρώσει η δύναμη του οργανωμένου λαού. Ακόμα και αυτούς τους γραφικούς υπουργούς που νομίζουν ότι θα καταργήσουν την ταξική πάλη. Ας ρωτήσει τους προηγούμενους…..

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο το λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αττική και σε άλλες πόλεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για...

Δράσεις στην χθεσινή Διεθνή μέρα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Παρεμβάσεις και δράσεις αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν χθες σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μαζικοί φορείς. Δείτε...

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου 7μ.μ στο Σύνταγμα

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη...