Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των απεργών της Γαλλίας (Βίντεο-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε στις

Ζήτω ο αγώνας των εργατών της Γαλλίας – Ζήτω η ταξική αλληλεγγύη!

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργατών της Γαλλίας, στον αγώνα ενάντια στα αντεργατικά μέτρα Επιχειρηματικών Ομίλων-Κυβέρνησης Μακρόν-ΕΕ.

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας με την τεράστια συμμετοχή τους στην Απεργία της 5ης Δεκέμβρη και τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνουν το μήνυμα για συνέχιση και κλιμάκωση του Αγώνα. Οι Απεργιακές Συνελεύσεις σε πολλές περιοχές ήδη αποφασίζουν συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Χαρακτηριστικά τα ποσοστά συμμετοχής στις βιομηχανίες ενέργειας της Μασσαλίας όπου η συμμετοχή είναι PETRONEIOS/INEOS 95%, KEM ONE FOS 100%, KEM ONE LAVERA/ NAPHTA 100%, TRAPIL PORT DE BOUC 100%, TOTAL LA MEDE 90%, ESSO 100%.

Στην μεγαλειώδη απεργία των εργατών της Γαλλίας, βρίσκεται και συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ εκφράζοντας στην πράξη τον διεθνισμό και την ταξική αλληλεγγύη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε χθες, 4 Δεκέμβρη, παραμονή της Απεργίας, σε συναντήσεις με συνδικάτα και συνδικαλιστές της περιοχής του Παρισιού. Στις 5 Δεκέμβρη το ΠΑΜΕ συμμετείχε και χαιρέτισε στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στα τρένα στην περιοχή των Βερσαλλιών, καθώς και στις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην περιοχή σε χώρους δουλειάς αλλά και στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών. Το μεσημέρι το ΠΑΜΕ θα συμμετέχει στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο του Παρισιού.

Εργαζόμενοι της Γαλλίας, το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας είναι στο πλευρό σας!

Η Νίκη σας θα είναι και δική μας Νίκη!

Στιγμιότυπο απο την Απεργιακή Συγκέντρωση στο Παρίσι:

https://www.facebook.com/benjamin.amar.777/videos/10215350354464533/

Βίντεο απο την Απεργία στην Μασσαλία:

ΦΩΤΟ: https://flic.kr/s/aHsmJP5AJ5

Στα πλαίσια της Αλληλεγγύης με τον αγώνα των εργατών της Γαλλίας, ο σκιτσογράφος Πάνος Ζάχαρης μετέφρασε εκ μέρους του ΠΑΜΕ, ένα σκίτσο του της σειράς WORKING DEAD END στα Γαλλικά με το σύνθημα “Αλληλεγγύη στους Αγωνιζόμενους Εργαζόμενους της Γαλλίας”

 

Περισσότερα

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...