Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κατεδάφιση σπιτιών παλαιστινίων από το Ισραήλ

0

Το πρωί  της Τετάρτης, 19 Γενάρη, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας έδωσαν για μια ακόμη φορά διαπιστευτήρια βαρβαρότητας και απανθρωπιάς. Ύστερα από 4 χρόνια επαναλαμβανόμενων προσπαθειών «κατόρθωσαν» να κατεδαφίσουν το σπίτι μιας οικογένειας παλαιστινίων που ζούσαν στην συνοικία Sheikh Jarrah της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Η κατεδάφιση του σπιτιού μιας οικογένειας παλαιστινίων, από τον πάνοπλο ισραηλινό στρατό κατοχής αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την υποκρισία των ιμπεριαλιστικών κέντρων και των κυβερνήσεων των χωρών που συνεχίζουν την πολιτική των δήθεν ίσων αποστάσεων, της εξίσωσης του θύτη με το θύμα.

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει την βάρβαρη πολιτική των επικοισμών, του εκτοπισμού του παλαιστινιακού λαού, τις συλλήψεις και δολοφονίες παλαιστινίων με την ανοιχτή ανοχή και στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ αλλά και των ελληνικών κυβερνήσεων. Αποτέλεσμα αυτής της στήριξης είναι δεκάδες οικογένειες παλαιστινίων να απειλούνται με έξωση από τα σπίτια τους καθημερινά, ειδικά στην συνοικία Sheikh Jarrah της Ανατολικής Ιερουσαλήμ στα πλαίσια της ισραηλινής κατοχής και επικοισμού της παλαιστινιακής γης.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κατεδάφιση σπιτιών παλαιστινίων από το Ισραήλ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Τα Συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα της Ελλάδας που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης στον αγώνα του για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.