Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας και τη θλίψη του για αυτούς που χάθηκαν  ύστερα από τον μεγάλο σεισμό της Παρασκευής 30 Οκτώβρη.

Από την πρώτη στιγμή το ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με Συνδικάτα της Σμύρνης, πληροφορήθηκε για την κατάσταση και εξέφρασε τη στήριξη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας. Την ίδια ώρα και στα ελληνικά νησιά οι εργαζόμενοι και ο λαός μετράνε τις πληγές τους, αλλά ταυτόχρονα παίρνουν πρωτοβουλίες οργάνωσης και διεκδίκησης. Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι και οι λαοί των χωρών μας πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών και της πολιτικής των κυβερνήσεων που κανένα μέτρο δεν παίρνουν για την προστασία της ζωής και της υγείας τους.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει τη στήριξη και συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Τουρκίας αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

 

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...