Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει την αγωνιστική στάση των εργαζομένων της TASTY

image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει την αγωνιστική και παλικαρίσια στάση των εργαζομένων της TASTY που δίνουν την μόνη απάντηση που καταλαβαίνει η εργοδοσία. Ενωτικό, Συλλογικό Και Αποφασιστικό Αγώνα.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την εργοδοτική τρομοκρατία της πολυεθνικής TASTY που προχώρησε σε απολύσεις και διώξεις εργαζομένων που αγωνίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Ενώ σήμερα για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες στέλνει στα δικαστήρια το Σωματείο των Εργαζομένων που απεργεί ενάντια στις απολύσεις.

Η πολυεθνική, θορυβημένη από την αγωνιστική στάση των εργαζομένων και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάδελφο που απέλυσε, προσπαθεί με λιτούς και δεμένους να βάλει εμπόδια στην συλλογική  δράση, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων που προχώρησαν σήμερα σε 3η μέρα απεργίας με μαζική συμμετοχή.

Η εργοδοσία κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και κατά της σημερινής νέας 24ωρης απεργίας στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι (6 π.μ. της Παρασκευής με 6 π.μ. του Σαββάτου), μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης. Ασφαλιστικά μέτρα που τα δικαστήρια έσπευσαν να εκδικάσουν μέσα σε λίγες ώρες! Την ίδια ώρα η εργοδοσία κάλεσε την Αστυνομία, σαν προσωπικό της μπράβο, για να «διασφαλίσει» την διαδικασία διακίνησης των προϊόντων από το εργοστάσιο στον Άγιο Στέφανο.

Η προκλητική ασυδοσία της εργοδοσίας πατά στην απροκάλυπτη στήριξη της Κυβέρνησης που δίνει Γη και Ύδωρ στα αφεντικά, ενώ στέλνει τις δυνάμεις καταστολής σε κάθε τους κάλεσμα. Ταυτόχρονα έχουν μετατρέψει τα δικαστήρια σε παράρτημα του ΣΕΒ, όπου 99 στις 100 Απεργίες κρίνονται «παράνομες».

Οι τακτικές εκφοβισμού και τρομοκρατίας Εργοδοτών-Κυβέρνησης θα βρουν μπροστά τους την αλληλεγγύη και την οργάνωση της εργατικής τάξης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Ή Εμείς Ή Αυτοί! Τώρα να δυναμώσει η Αλληλεγγύη!

Κάτω τα χέρια από την Απεργία!

Πάρτε πίσω την Απόλυση

Comments are closed.